top of page

Over LSK

Producten uit de praktijk

Aangenaam! 

Ik ben Els, 46 jaar en sinds 2016 zaakvoerder van LSK massage en pedicure in Niel en sinds 2020 beheerder van LSK Cosmetics ('elske'), een webshop die producten aanbiedt die worden gebruikt in het salon.  

Made in Europe

In mijn pedicure- en massagesalon gebruik ik producten van Belgische of Duitse makelij.

  

ProNails staat bekend voor zijn exclusieve nagelverzorging, tot ver in het buitenland. De alom bekende en grote webshops bieden ook deze producten aan maar shop jij graag eco-bewust en woon jij in België? Dan ben je in deze webshop aan het juiste adres!

Als pedicure ben ik zeer tevreden van de producten van Gehwol.  Mocht je vragen hebben over de producten of is het moeilijk om de juiste crème te kiezen, stuur dan een mailtje naar cosmeticslsk@gmail.com, beschrijf jouw probleem en ik stel enkele producten voor. 

Visie

Sinds 2023 voegde ik enkele kledingstukken en accessoires toe, allen gemaakt in Europa.  Mijn visie is om het consumeren van cosmetica en kledij zo eco-vriendelijk mogelijk te maken: korte ketens, gebruik makend van alternatieve verzendmethoden zoals Homerr.  De verpakkingen van je bestellingen en opvulmateriaal worden gerecycleerd.  

De ProNails nagellakken worden gemaakt in België, de kledij in Italië of Spanje en de juwelen worden in Nederland of door mezelf gemaakt.

bottom of page