top of page

ProNails 
 kleuren, tips en nieuwe collecties

gelakte nagels in frambooskleur houden flesje pronails nagellak vast

ProNails Longwear nagellak bevat meer dan 100 kleuren

Filter op kleur om snel je favoriete kleur te vinden.  De eerste 12 kleuren zijn tinten uit de nieuwe lente-zomercollecties van 2024.

Enjoy!

Tijdelijke promo: Bestel een Start & Finish coat met je favoriete kleur en ontvang de correctorpen helemaal gratis!    

ProNails, made in Belgium

Het Belgische ProNails is reeds 40 jaar een topspeler in de branche van nagelverzorging. Ben je op zoek naar naturelle verzorgde nagels of feestelijke, opvallende nagels, Pronails heeft voor elk probleem én elke look een passend product in hun collectie. De Start en Finish coat vormen de basis voor gelakte nagels. Vergeet dit duo zeker niet toe te voegen aan het winkelmandje voor een langdurige houdbaarheid van jouw nagellak.​

gelakte nagels in verschillende tinten rood raken flesje pronails nagellak aan

Kies uit meer dan 100 kleuren

Het geheim van ProNails:
Langdurige draagkracht

Ontbreekt jou de tijd of zin om regelmatig een manicure in te plannen en ga je graag zelf aan de slag om mooie en verzorgde nagels te bekomen, dan zijn de Pronails Longwear nagellakken iets voor jou. Dankzij de unieke formule zullen de lagen LongWear Start, Colour en LongWear Finish hun krachten bundelen en een sterke band creëren als ze in combinatie met elkaar gebruikt worden.

Deze combinatie maakt LongWear sterker en langhoudender dan elke andere normale nagellak.

Bij bepaalde feestdagen (Kerstmis, moederdag, Black Friday, Valentijn,...) zijn er mooie kortingen. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Dankjewel!

Als je op zoek bent naar een manier om je stijl en persoonlijkheid te laten zien, dan is nagellak de perfecte accessoire! Met de juiste kleur kun je elke outfit compleet maken en jezelf uitdrukken op een unieke en creatieve manier.

De nagellakken van ProNails zijn van topkwaliteit en bieden een prachtige, glanzende afwerking die langdurig blijft zitten zonder te chippen of af te bladderen. Het assortiment omvat een breed scala aan kleuren, van klassieke tinten zoals rood en zwart tot levendige kleuren zoals geel en blauw, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden voor elke gelegenheid.

De nagellakken zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar zijn ook gemakkelijk aan te brengen met een gladde, gelijkmatige afwerking die er professioneel uitziet. Of je nu een beginner bent of een ervaren nagellakliefhebber, ze zullen je zeker bevallen.

 Maak vandaag nog een statement met de prachtige ProNails nagellakken en laat je persoonlijkheid schitteren!  

bottom of page