top of page

LSK, klantadvies op maat

Bijgewerkt op: 9 feb.

Welkom bij mijn webshop! Het succes van een online winkel hangt niet alleen af van het aanbieden van geweldige producten, maar ook van het opbouwen van sterke relaties met mijn klanten. Ik ben hier niet alleen om producten te verkopen, maar om jou te helpen de juiste keuzes te maken en miskopen te voorkomen.


Online shoppen kan soms voelen als een gok, maar niet bij LSK. Ik wil dat je met vertrouwen winkelt. Daarom moedig ik je aan om contact met mij op te nemen voor overleg. Of het nu gaat om de perfecte maat, kleur van nagellak of een geschikte voetcrème voor jouw probleem, ik ben hier om ervoor te zorgen dat jouw keuzes aansluiten bij jouw stijl en behoeften.


Overdag ontvang ik klanten in mijn pedicure- en massagesalon maar ik ben steeds te bereiken via mail of sms/whatsapp. Enkele vaste klanten mailen me liever om producten te bestellen ipv hun winkelmandje online te vullen; dat vind ik helemaal prima en ook wel heel fijn omdat je dan in dialoog gaat met elkaar en dit vaak in het voordeel van de klant is.


Als tip geef ik alvast het blogartikel over nudekleuren; de adviezen in dit artikel geven je richtlijnen om de voor jouw gepaste kleur nagellak te kiezen, ongeacht of die nude is of niet.


Ik kijk er naar uit om je te begeleiden!


Elske


Zaakvoerder LSK Cosmetics & Basics

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page